Hava Durumu

Bursa Garnizon Komutanı BUSİAD'ı ziyaret etti

Bursa Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni (BUSİAD) ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Garnizon Komutanı BUSİAD'ı ziyaret etti
Bursa Garnizon ve İl Jandarma KomutanıTuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, göreve geldikten bir süre sonra kendisini makamında ziyaret eden BUSİAD Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı Hacıoğlu’na teşekkür eden Başkan Günal Baylan, kendilerini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Bursa iş dünyası temsilcileri olarak kent adına katkı sağlayacak her türlü iş birliğine hazır olduklarını yineleyen Baylan, BUSİAD’ın 38 yıllık geçmişiyle kurulduğu günden bu yana iş dünyasına, kente ve ülkeye fayda sağlamamisyonuyla hareket ettiğini hatırlattı. 

Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu da Türk Silahlı Kuvvetlerinin gelişimi adına özellikle savunma sanayi alanında son yıllarda kat edilen mesafenin sevindirici olduğunun altını çizerek, özellikle yerli üretimin artması adına harcanan çabaların büyük önem taşıdığını kaydetti. Savunma sanayisinin Türk sanayiciler için önemli bir gelişim alanı sunduğuna değinen Tuğgeneral Hacıoğlu, “Son yıllarda bu alanda küçük ve orta ölçekli çok sayıda çözüm ortağı oluştu. Bu çözüm ortakları birbirinden değerli ve stratejik projelere imza atıyorlar. Ülkenin buna ihtiyacı olduğu bir gerçek. Önemli olan bu ihtiyacı karşılayacak doğru projeler üretmek ve bu projelerin hayata geçeceği en uygun zemini hazırlamak. Bursa, sahip olduğu sanayi alt yapısı ve köklü üretim geçmişiyle savunma sanayisinde daha hızlı gelişim gösterebilecekpotansiyele sahip bir kent olma özelliği taşıyor” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Günal Baylan günün anısına Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’na plaket takdim ederken, Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu da Günal Baylan’a özel bir motiften oluşan çini tablo hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.