Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da etkinlikler iptal edildi

Bursa’nın merkez Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı ve dün akşam Rengim Gökmen’in şefliğinde Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) ve Gülsin Onay sahne aldığı konserle başlayan 1. Bursa Nilüfer Piyano Yarışması ve Festivali’nde bugün yapılacak iki konser, İstanbul’daki hain terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da etkinlikler iptal edildi
Festival kapsamında bugün saat 16.00’daki North Quartet, saat 20.00’deki Hakan Şensoy’un şefliğinde KODA ve Tamara Poddubnaya ile Tomislav N. Baynov, konserleri İstanbul’daki hain saldırı nedeniyle ilan edilen 'Milli Yas' dolayısıyla iptal edildi. 

Festival, 12 Aralık Pazartesi saat 20.00’da Vladimir Tropp ve Tamara Poddubnaya, 13 Aralık Salı günü saat 20.00’de Hasan Adıgüzelzade’nin şefliğinde Nilüfer Belediyesi Oda Orkestrası Nazım Hikmet Kültürevi’nde sahne alacak.

Piyano Yarışması’nda dereceye girenler 14 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek törende ödüllerini alacak. Ödül töreni 14 Aralık Çarşamba Saat 14:00'da Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde (AKKM) yapılacak ve katılım ücretsiz olacak. Aynı gün saat 20.00’da dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say Merinos AKKM'de konser verecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.