Hava Durumu

Bursa'da iki olay iki ölüm

Bursa'da biri emlakçı diğeri lise öğrencisi iki kişi, yaşamını sonlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da iki olay iki ölüm
Bursa’da emlakçılık yapan 50 yaşındaki Adnan Murat A., tabancayla başına bir el ateş ederek yaşamına son verdi. 

Olay merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi’nde dün meydana geldi. Emlakçılık yapan Adnan Murat A., Bilginler Caddesi'ndeki işyerinde tabancayla başına bir el ateş ederek yaşamına son verdi. Yakınları, maddi sorunu bulunmayan ve 22 Mayıs’ta doğum günü olan emlakçının, intihar etmesi için bir neden olmadığını belirtti. Cumhuriyet Savcısı, emlakçı Adnan Murat A.’nın cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırttı. 

ÇATI KATINDA CANINA KIYDI

Osmangazi İlçesi’nde ise lise öğrencisi 18 yaşındaki Mert I., geziye gideceği sabah geçirdiği bunalım sonucu çatı katında kendini tavana asarak intihar etti. 

Olay, bu sabah merkez Osmangazi İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi'nde maydana geldi. Lise son sınıf öğrencisi Mert I, bu sabah arkadaşlarıyla birlikte gideceği Eskişehir gezisi için dün gece çantasını hazırladı. Sabah oğlunun odasında olmadığını gören anne Müjgan I., çatı katında tavana asılı görünce çılgına döndü. 

Cumhuriyet Savcısı, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra gencin cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırttı. Mert I’nın çok iyi bir öğrenci olduğu, bir sorunun bulunmadığı belirtildi. Polis, her iki olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.