Hava Durumu

Bursa'da kız arkadaşına 'balık adam'la evlenme teklif etti

Bursa'da bir fabrikada çalışan genç, kız arkadaşına evlenme teklifini yemek yedikleri restoranı çevreleyen akvaryumda bulunan dalgıcın elindeki mesajla yaptı

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2016 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kız arkadaşına 'balık adam'la evlenme teklif etti
Bursa'da, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kız arkadaşına sürpriz yapan bir genç, büyük bir akvaryumla çevrili restoranda yemek sırasında dalgıç aracılığıyla evlenme teklifinde bulundu.

Merkez Yıldırım ilçesindeki Kaplıkaya Cazibe Merkezi'ne kız arkadaşı Özge Özbek ile gelen Mert Üstüner, büyük bir akvaryumla çevrili balık restoranında müzik eşliğinde yemek yedi.Tesis yetkilileriyle daha önce anlaşan Üstüner, sevgilisine unutamayacağı bir sürpriz yaptı.

Akvaryumun içindeki, "Seni çok seviyorum canım'', ''Benimle evlenir misin meleğim'' yazılı dövizleri taşıyan dalgıcı gören Özbek, bu sürprize çok şaşırdı. Özbek, önünde diz çöken erkek arkadaşının elindeki yüzüğü de görünce duygusal anlar yaşadı. Ayağa kalkarak evlilik teklifi eden Üstüner, "Evet" cevabı alınca kız arkadaşına sarılarak bu mutlu anı kutladı.
Bir fabrikada çalışan Üstüner,yaptığı açıklamada, yaklaşık 5 yıldır arkadaşlıkları süren Özbek'e bu sürprizi yaklaşık iki aydır düşündüğünü söyledi.

Özbek ise çok şaşırdığını ve heyecanlandığını belirterek, "Çok mutluyum. Bu teklifi bekliyordum ama tam anlamıyla bana sürpriz oldu" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.