Hava Durumu

Bursa'da nefes kesen kovalamaca! Hamile kadın...

Bursa’da uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonda 28 kilo esrar, 2 çıkı metanfetamin, 5 adet uyuşturucu hap ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da nefes kesen kovalamaca! Hamile kadın...
Edinilen bilgiye göre, Bursa polisi ihbar üzerine eş zamanlı ayrı adreslere operasyon düzenledi. Ekipler İzmir yolu üzerinde de bir aracı durdurmak istedi. Araç ekiplerin dur ihtarına uymayınca kısa süreli kovalamaca yaşandı.

YAKALANAN ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Yakalanan araçta yapılan incelemede 28 kilo esrar maddesi ele geçirilirken Ö.D. (25) isimli şahıs gözaltına alındı. Osmangazi ilçesinde ayrı bir adrese yapılan operasyonda H.A, Y.D.K, N.K göz altına alınırken evde yapılan aramada 2 çıkı metanfetamin 5 adet extacy hap,1 adet hassas terazi ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.



KARNI BURNUNDA YAKALANDI

Gözaltına alınanlar arasında yabancı uyruklu bir şahıs ve hamile bir kadın şahıs da bulunması dikkat çekti. Emniyette sorguları tamamlanan H.A, Y.D.K, N.K ve Ö.D uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 4 şahıstan hamile olan Y.D.K serbest kalırken diğer 3 kişi tutuklandı.
Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.