Hava Durumu

Bursa'da yarın ulaşım ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa ziyareti nedeniyle yarın 11.00-19.00 saatleri arasındaki Bursaray ve otobüs seferleri ücretsiz olacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yarın ulaşım ücretsiz!
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın Ekim ayı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Merinos AKKM Başkanlık Salonu’na yapıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Hasan Kılıç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ’ın yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Programın açılışında konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa ziyaretinde, dünyaya önemli mesajlar vereceğini söyledi. Yılmaz, “Nasıl 15 Temmuz gecesi canımızla malımızla hain darbecilere karşı destan yazdıysak, nasıl demokrasi nöbetlerine katılan milyonlar olarak tüm dünyaya milletimizin gücünü gösterdiysek, 22 Ekim Cumartesi günü de Reisimize yakışır bir karşılama yapacağız. O gün sadece yakın coğrafyamız değil, tüm dünya gereken mesajı Bursa’dan alacak, Türkiye’nin bileğinin bükülmediğini ve bükülemeyeceğini herkese göstereceğiz” dedi.



Erdoğan üçüncü kez Bursa’da

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, ziyaretin önemine değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın göreve gelişinden bu yana Bursa’yı 3 kez ziyaret ettiğini hatırlatan Dündar, “Devletin başı olarak Cumhurbaşkanımızın Bursa’ya gelecek olması Bursa için bir onur, şereftir. Cumhurbaşkanımızın göreve geldiğinden beri üçüncü Bursa ziyareti oluyor bu ziyaret. Bir önceki Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün bir defa Bursa ziyareti bulunuyor ve bu ziyaret de Ermenistan maçı nedeniyle gerçekleşmişti. Üçüncü kez Bursa’ya gelecek olması da Bursa’ya verdiği değerin farklı bir ifadesidir” diye konuştu.

“Metro ve otobüsle ulaşım ücretsiz olacak”

Miting alanının Osmangazi’de ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda olmasının, kendilerine ayrı bir güç ve heyecan kattığını belirten AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Hasan Kılıç ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapacağı toplu açılış töreni nedeniyle, il genelinde otobüs ve metro seferlerinin 11.00 ile 19.00 saatleri arasında ücretsiz olacağını söyledi.  

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.