Hava Durumu

Bursa'ya atanan o komutan da gözaltında!

Başırısız darbe girişimine katıldığı iddiasıyla tutuklanan Bursa İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş’un yerine atanan ve kısa bir süre görev yaptıktan sonra komutanlığı 2 Ağustos’ta yayınlanan kararname ile sona eren Albay Ali Türk, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bursa’da gözaltına alınarak Ankara’ya gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya atanan o komutan da gözaltında!
Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesi, kendisini Bursa sıkıyönetim Komutanı olarak tanıtarak toplantı yapmak isteyen İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

TUTUKLANAN AKKUŞ'UN YERİNE ATANMIŞTI

Akkuş, gözaltına alındıktan sonra yerine Albay Ali Türk atandı. Kısa bir süre komutanlık yapan Ali Türk’ün yerine ise  İçişleri Bakanlığının 02 Ağustos 2016 tarihli atama kararı ile Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu Bursa İl Jandarma Komutanı oldu.

GÖZALTINA ALINIP ANKARA'YA GÖNDERİLDİ

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Albay Ali Türk, 3 gün önce Bursa’da, Terörle Mücadele Şubesi Ekiplerince gözaltına alındı. Albay Türk, soruşturmanın yürütüldüğü Ankara’ya gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.