Hava Durumu

Bursa'ya iki 'verimlilik ödülü'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği “Verimlilik proje ödülleri” sahiplerini buldu. 139 projenin katıldığı yarışmada Poliner Plastik A.Ş., yürütmüş olduğu “Kaynağında Teknolojik Geri Dönüşüm” Bursa Büyükşehir Belediyesi de “Makine ve Sürücü Verimliliğini Artırma” projesi ile ödüle layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya iki 'verimlilik ödülü'
“2016 Verimlilik Haftası” dolayısıyla Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği 7 kategoride 139 projenin katıldığı yarışmada 24 proje ödüle layık görüldü.

Ankara ATO Congresium Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Bursa Büyükşehir Belediyesi “Makine ve Sürücü Verimliliği Artırma” Poliner Plastik A.Ş., ise “Kaynağında Teknolojik Geri Dönüşüm” projeleri ile ödül aldı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ve Poliner Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz ödüllerini Bakan Fikri Işık’tan aldılar.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Poliner Plastik A.Ş., Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz, ödüllerini Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın elinden aldılar.
Erkan Yılmaz, " Poliner, şirketi olarak 20 bin ton plastik hammadde ihtiyacını sağlarken, bu ihtiyacın dörtte birini kendi geri dönüşüm tesisimizde plastik ve ambalaj atıklarının geri kazanılmasıyla elde ettiğimiz muadil hammaddeden sağlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu faaliyet ile hem çevremizin korunmasına hem de ekonomiye bir değer katıyor. Projemizin ödüllendirilmesi ise bize büyük gurur ve mutluluk yaşattı."  diye konuştu.


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği “Verimlilik Proje Ödülleri”  sahiplerini buldu. 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.