Hava Durumu

ÇHD Bursa'dan Gürkan Altun’a tam destek!

ÇHD Bursa Şube Başkanı Umut Beyaz, Olağanüstü Hal İlanı ile başlayan süreçte iktidarın operasyonları artık tüm muhalifleri, kendisinden olmayan tüm güçleri bertaraf etme çabasına dönüştüğünü söyledi. Beyaz, “26 avukat ile birlikte derneğimiz Genel Başkan Yardımcısı Münip Ermiş'in de evinin ve işyerinin aranması, göz altına alınması saldırının Çağdaş Hukukçular Derneğine yöneltildiğinin kanıtıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ÇHD Bursa'dan Gürkan Altun’a tam destek!
Çağdaş Hukukçular Derneği  Bursa Şubesi tarafından düzenlenen basın açıklaması dernek lokolinde yapıldı. Önümüzdeki ay Bursa Barosu'ndan yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesinde bir araya gelen ÇHD üyeleri, başkan adayı avukat Gürkan Altun’a destek vereceğini açıkladı.



ÇHD Bursa Şube Başkanı Umut Beyaz,  “Yönetim organları, gerekse oluşacak komisyonları ile mesleğin, kent yaşamının, Bursa halkının çıkarlarını koruyacak olduğuna inandığımız bir Bursa Barosu istiyoruz. Yaklaşan Bursa Barosu seçimlerinde Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi üye ve yöneticilerinin de içerisinde olduğu Avukat Gürkan Altun yönetimini destekliyoruz. Av.Gürkan Altun ve ekibine ülkenin bu zor döneminde almış oldukları sorumluluğun ağırlığı karşısında yalnız olmadıklarını ilkelerimiz ışığında her türlü mücadele alanında Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesinin yanında olduğunu hatırlatıp ,çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.