Hava Durumu

İMO Başkan Adayı Poyraz'dan Başkan Edebali'ye ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası Çağdaş Grubu adayı Yaşar Poyraz, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile belediye de çalışan inşaat mühendislerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İMO Başkan Adayı Poyraz'dan Başkan Edebali'ye ziyaret
Yaşar Poyraz, belediyeler başta olmak üzere kamu ve özel sektör tarafından kamu yararına yapılan tüm projeleri destekleyeceklerini, ancak rant için kent ve halk menfaatlerini göz ardı edilmesine ise müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Poyraz,  Başkan Edebali'yi ziyaretinde şunları söyledi: “Genç meslektaşlarının yanında olan, onlara mesleğinin etik değerleri ile sahadaki vizyonunu anlatacak, her yeni mezun genç arkadaşıma tercih ettiği çalışma alanında yönlendirme yapabilecek bir meslek odası istiyoruz. Tüm meslektaşlarımın görev üstlendiği firmalarda ve kurumlarda görev alabilmeleri için mali mesuliyet sigortası zorunluluğu için çalışmalar yapabilecek bir oda istiyoruz”

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin kent gönüllüsü olduğunu altını çizen Poyraz, Edebali’nin kentsel dönüşümle Yıldırım’ın kaderini değiştireceğine inandığını söyledi. İsmail Hakkı Edebali,  meslekleri ve meslektaşları için önemli çalışmalara imza atacağını belirttiği Poyraz ve ekibine başarılar diledi.
 

 
 

 
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.