Hava Durumu

Teşekkürler Bursa

Bursa Hakimiyet yeni yüzüyle farkını ortaya koydu. Değişime tam not veren Bursa, tercihini 'kalite'den yana kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 06:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 06:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teşekkürler Bursa
‘Bursa için varız' ilkesiyle yayın hayatını sürdüren 'Türkiye'nin kalite belgeli tek yerel gazetesi'  Bursa Hakimiyet, bir ilke daha imza attı. Sönmez Medya'nın 'amiral gemisi' bu kez özel kağıdı, baskı kalitesi ve farklı boyutuyla yerel medyada yeni bir çığır açtı. 

OKURLARDAN BÜYÜK İLGİ

İleri baskı teknolojisiyle yenilenen Bursa Hakimiyet'in yeni yüzüne ilk günden büyük ilgi gösteren binlerce Bursalı, gazetesine duyduğu güveni bir kez daha gösterdi. Bursa Hakimiyet, 43 yıldır olduğu gibi sizden aldığı güçle yoluna emin adımlarla devam edecek. 

Türkİye'nİn ilk ofset baskılı yerel gazetesi olan İSO kalite belgeli Bursa Hakimiyet, yepyeni bir format ile Bursa basınında radikal değişime imza atmanın gururunu yaşıyor. Baskı ve boyutlarıyla tamamen yenilenen Bursa Hakimiyet, yeni yüzüyle dün ilk kez Bursalıların karşısına çıktı. Sönmez Holding iştiraki Bursa Hakimiyet'in ve Yaşayan Bursa'nın dış sayfaları, “heatset” olarak adlandırılan kurutmalı baskı tekniği ile buluştu.  Tabloit normun da dışına çıkan gazetemizin, ergonomik boyutu beğeni topladı.



Siyasetten spora, yerel yönetimlerden ekonomiye zengin içeriği, geniş yazar kadrosunu kaliteli baskı ve kullanışlı boyutu ile taçlandıran Bursa Hakimiyet, okurlarından güç alıyor. 

Gazetenin sıkı takipçisi olan Bursalılar, Sönmez Medya'ya tebriklerini sunarak yenilenen baskısı ile Bursa Hakimiyet'in daha çok ilgi çektiğini belirtti.    
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.