Hava Durumu

Başarı onların 'Doğa'sında var

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı panelde renkli görüntüler ortaya çıktı. Başkan Altepe, “Gençlerimizin spor yapıp, başarılı olması için spora desteğimiz sürecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 05:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 05:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başarı onların 'Doğa'sında var
Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin başarılı ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor dün farklı bir etkinlikle buluştu. Yeşil Beyazlı takımın Başantrenörü Jan de Brandt, sporcular Joycinha Da Silva,  Dora Horwath ve Ceren Cihan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı panelde Özlüce Doğa Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrenciler sorularını hem İngilizce, hem Türkçe sorarken, okulun konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide renkli görüntüler yaşandı.



ÖRNEK SPORCULAR

Panelde öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Altepe, “Sizlerin yetişmesine, gelişiminize büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz. Futbol dışındaki tüm branşlarda belediye olarak spora destek veriyoruz. En başarılı branşlarımızdan bir tanesi voleybol. Avrupa şampiyonluğu yaşayan sporcularımız Bursa’ya güzel bir örnek. 21 branşımız var ve hepsinde aktifiz. Başka branşlarda talep oldukça biz de talep edilen branşları açarız” şeklinde ifadeler kullandı. 



'ZORLU PERİYODA HAZIRIZ'


Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Jan de Brandt kısa zamanda üst üste zorlu maçlara çıkacaklarını söyledi. Üç kulvarda mücadele verdiklerini hatırlatan Belçikalı çalıştırıcı, “Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası maçlarıyla zorlu bir periyoda giriyoruz. Kazanmak da kaybetmek de bizim elimizde. Baktığınız zaman çok çekişmeli çok zorlu bir lig geçiyor. Herkes herkesi yenebiliyor. Eğer kafa olarak, fizik olarak, mental olarak hazır değilseniz kaybetmeye mahkumsunuz. Çok şanslıyız ki önemli maçların çoğunu geride bıraktık. Şu ana kadar 8 galibiyet aldık. Bundan sonra da daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Avrupa’da da turu geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu. (Ozan DEMİR'in haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.