Hava Durumu

Bu gurur Bursa'nın

Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı Başantrenörü Ersin Sunay, Melek Hu’nun Milli Takım’la Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası’nda 2’nci olmasının ve olimpiyatlara katılma hakkı elde etmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu gurur Bursa'nın
SEVİNCE BOĞDU

Geçen yıl voleybolda Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Büyükşehir Belediyespor’da bu yıl masa tenisinde elde edilen başarıların sevinci yaşanıyor. Yeşil Beyazlı kulübün milli raketi Melek Hu’nun, Portekiz'in Gondomar kentinde yapılan Avrupa Top 16 Turnuvası'nda 2’nci olarak gümüş madalya alması ve Rio’da olimpiyat oyunlarına katılma hakkı elde etmesi Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı Başantrenörü Ersin Sunay’ı sevince boğdu. Sunay, “Melek başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kulübümüz ona şans getirdi. Nereye giderse madalya kazanıyor” dedi.



BRANŞ MELEK’LE GELİŞİYOR

Melek Hu’nun takım içerisindeki arkadaşlık ilişkilerinin iyi seviyede olduğuna değinen Ersin Sunay, “Melek Bursa'da çok mutlu. İnanılmaz dostluğu var. Bursa’nın ismi onun sayesinde olimpiyatlarda yer alacak. Ayrıca mart ayında Avrupa kupasında yarıfinal maçımız var. Orada da bize çok katkı sağlayacak. Şehir halkı voleybol dışında ayrı bir branşı daha takip etmeye başladı. Herkes onu izliyor. Yeni yetişen küçük sporculara örnek oldu. Salona gelen büyük küçük herkes onunla antrenman yapmak istiyor” şeklinde konuştu. 



Nisanda olimpiyat kampına

Ersin Sunay, Melek’in 4-6 Nisan'da İstanbul’da düzenlenecek Olimpiyat Hazırlık Kampı’na katılacağını dile getirdi. Avrupa Top 16 Turnuvası'nda büyük bir başarı gösteren Melek Hu, yarıfinalde Avustralya'dan Lui Jia'yı yenerek adını finale yazdırıp finalde İspanyol Shen Yanfei’ye 4-1 yenilerek ikinci oldu ve gümüş madalya aldı. Melek, böylelikle masa tenisi tarihinde Avrupa Top 16'da madalya kazanan ilk Türk sporcu oldu.  Samet AYGÜÇ'ün haberi...
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.