Hava Durumu

Bursa'da bankalar sahaya indi

Turnuvanın açılış maçı 2014 şampiyonu Halkbank ile 2015 şampiyonu Yapı Kredi Bankası arasında oynanırken, takımlar dostluğun ve sporun öne çıktığı centilmence karşılaşmalar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 05:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 05:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bankalar sahaya indi
Bursa’daki banka devleri futbol turnuvasında buluştu. 12 bankanın katıldığı 2016 Bankalar Ligi’nde heyecan başlarken, 2 grupta oynanacak turnuvada 8 hafta boyunca birbirinden çekişmeli maçların oynanması bekleniyor. Organizasyonun açılış maçı 2014 şampiyonu Halkbank ile 2015 şampiyonu Yapı Kredi Bankası arasında oynandı. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Özel Osmangazi Kalp ve Aritmi Hastanesi Müşteri İlişkileri Yöneticisi Özgür İsen, Turnuva Komite Başkanı Oğuzhan Adalıoğlu ve takım kaptanları yaptı. 

DOSTLUK VE CENTİLMENLİK

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuva öncesi takımlar dostluğun ve sporun öne çıktığı centilmence karşılaşmalar olmasını temenni etti. Turnuvanın ilk haftasında ING Bank, Odebank’ı 5-3; Ziraat Bankası, Albarakatürk’ 5-3; Yapı Kredi Bankası A, Halkbank’ı 2-0 ve Akbank, Merkez Bankası’nı 4-0’lık skorlarla mağlup ederken, Finansbank-Garanti Bankası ve  Yapı Kredi Bankası B-Vakıfbank müsabakaları 1-1 berabere bitti. Şampiyonada 5 haftalık grup mücadeleleri sonunda çeyrek final, yarıfinal ve final karşılaşmaları oynanacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.