Hava Durumu

Kupa canavarı Demirtaşspor

Süper Amatör Lig’e yükselen Demirtaşspor’un genç, yıldız ve minik takımları da ağabeyleri gibi kendi klasmanlarında sezonu şampiyonlukla taçlandırdı. Başkan Altepe, “Öncelikli hedefimiz Türk futboluna genç yetenekleri kazandırmak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 06:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 06:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupa canavarı Demirtaşspor
Bursa Amatör 1. Küme’de bitime 4 hafta kala en yakın rakibine 12 puan farkla şampiyonluğunu ilan eden ve Süper Amatör Lig’e yükselen Demirtaşspor’un genç, yıldız ve minik takımları da ağabeyleri gibi kendi klasmanlarında sezonu şampiyonlukla taçlandırdı. Sezon başından bu yana A Takım Teknik Direktörü Sedat Razı, Altyapı Sorumlusu İhsan Tozaklı ve Altyapı Antrenörü Tolga Tez yönetiminde çalışmalarını sürdüren Mavi Beyazlılar, U15 kategorisi dışında U13, U14 ve U17 takımlarıyla şampiyon olurken, U16 Takımı ise grup üçüncüsü olarak adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı. 

BURSASPOR’A 2 OYUNCU

Altyapı takımlarının başarısının Bursa ve Türk futbolu açısından kendilerini umutlandırdığını ifade eden Başkan Metin Altepe,  Demirtaşspor olarak gençleri spora teşvik edebilmek adına eldeki tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi. Sezon başında Bursaspor altyapısına U 11 ve U13’ten iki futbolcu verdiklerini belirten Altepe,  “Biz yola çıkarken Bursa futboluna bir şeyler katmanın derdindeydik.  Öncelikli hedefimiz başta Bursaspor olmak üzere Türk futboluna genç yetenekleri kazandırmak. Bu bizim için A takımın şampiyonluğu kadar önemli” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.