Hava Durumu

Şampiyonlara ödül

Sporcuların Bursa için iftihar kaynağı olduğunu belirten Vali Küçük, “İnşallah sizden sonra gelen arkadaşlar sizleri örnek alacak yeni başarılara imza atacaklardır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 05:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 05:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonlara ödül
Vali İzzettin Küçük, 2016 yılında Dünya ve Avrupa şampiyonalarında birincilik kazanan Bursalı sporcuları makamında kabul etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’in de hazır bulunduğu ziyarette, güreşte Dünya Gençler Şampiyonası birincisi Enes Uslu, tekvandoda Avrupa Yıldızlar Şampiyonası birincisi Melek Polat, halterde Avrupa Yıldızlar Şampiyonası birincisi Ferhat Ali Yazıcı, kick boksta Dünya Gençler Şampiyonası birincisi Zafer Şayık, tekvandoda Avrupa Para-Tekvando Şampiyonası birincisi Büşra Gör, Vali Küçük tarafından ödüllendirildi.



ÖRNEK OLACAKLAR 

Kazandıkları başarılarla adlarını tarih sayfalarına yazdıran sporcuları tek tek tebrik eden Küçük, “Elde edilen bu başarılar çok önemli. Böyle birincilikler her babayiğidin harcı değil. Azim, gayret, çok çalışma ve disiplin içerisinde antrenman yaptınız. Ay yıldızımızı göklere çıkarmak, İstiklal Marşımızı büyük gururla söyletebilmek için her bir şeyden feragat ederek hazırlıklar yaptınız. Bursa için bir gurur, iftihar kaynağısınız hepiniz. İnşallah sizden sonra gelen arkadaşlar sizleri örnek alacak yeni başarılara imza atacaklardır. Ben sizleri, ailenizi ve antrenörlerinizi kutluyorum” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.