Hava Durumu

TOFAŞ'tan sosyal medyayı sallayan örnek davranış!

Ligde oynadığı basketbolun karşılığını skor olarak bir türlü alamayan TOFAŞ yarın sahasında Gaziantep Basketbo’u konuk edecek. TOFAŞ'tan maç öncesi bir güzel hareket daha geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'tan sosyal medyayı sallayan örnek davranış!
İlker TÜRKER'in haberi...

Geçtiğimiz hafta Banvit Basketbol Kulübü'nü  “Tweet” içine etiketliyerek, "Merhaba, sizin Bursa’ya gelmenize daha çok var, gelirken elimiz boş gelmek istemedik kestane şekeri getirdik, başarılar" mesajını atan TOFAŞ'tan bir güzel hareket daha geldi.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 7. hafta maçında TOFAŞ, 19 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’de TOFAŞ Spor Salonu’nda Gaziantep Basketbol’u konuk edecek. Maç öncesi TOFAŞ Spor Kulübü'nün resmi twitter hesabından ilgi çeken bir paylaşım daha geldi.

İYİLİK BULAŞICIDIR

Tofaş Spor Kulübü, bu kez '#İYİLİKBULAŞICIDIR' hashtag'iyle başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle karşımıza çıktı. Twitter'dan yapılan paylaşımla, TOFAŞ'lı oyuncuların, Gaziantep Basketbol Kulübü oyuncuları adına, Başantrenör Orhun Ene'nin ise Stefanos Dedas adına  Renk Otizm Derneği'ne bağışta bulunduğu ifade edildi.
  
Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu vurgusunun yapıldığı tweet'lerde şu ifadeler kullanıldı;

-"Hoş geldin @gantepbasketbol Sizi farklı bir şekilde karşılamak istedik. Her oyuncu ve başantrenörünüz adına @renkotizm'e bağışta bulunduk" 

\"\",

 
-"Bursa'da başlayan bu iyilik zincirine bir halka da siz ekleyin @gantepbasketbol çünkü #İyilikBulaşıcıdır Bursa'ya tekrar hoş geldiniz" 

\"\"

Bu güzel davranış karşısında da hemen Gaziantep Basketbol devreye girdi ve kendileri de Gaziantep’ten getirdikleri baklavayla rakiplerine başarılar dilediler.

İşte bu muazzam diyaloğu sizlerle paylaşalım:

\"\"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.