Hava Durumu

Yeşil Bursa uçuşa geçti

Ligde üst sıraları hedefleyen Yeşil Bursa, Çatalcaspor engelini İbrahim Serdar'ın 4. dakikadaki golüyle geçerek çıkışını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 06:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 06:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa uçuşa geçti
TEK GOL İBRAHİM'DEN 

Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'taki 9. hafta mücadelesinde Çatalcaspor'u konuk etti. Minareli Çavuş Stadı'nda oynanan ve Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'ın da takip ettiği mücadeleye etkili başlayan Yeşil Beyazlılar, 4. dakikada golü buldu. Barış Sinan'ın köşe atışında kale sahasına gönderdiği topu İbrahim Serdar, şık bir kafa vuruşuyla filelere gönderdi: 1-0. 34'te Furkan Emre ile gole çok yaklaşan ev sahibi ekip, 45+3'te ise Salih Ayaz'ın kafa vuruşunu rakip savunmadan Serkan son anda çizgiden çıkardı.  

ADIM ADIM YUKARIYA

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Bursa temsilcisi, farkı artırabilme adına ikinci devrede de pozisyonlar buldu. 62. dakikada organize gelişen Yeşil Bursa atağında Barış Sinan'ın indirdiği topla ceza alanına yönelen İbrahim Serdar'ın şutunda top yan direğin dibinden dışarıya çıktı. 67'de ise Barış Sinan'ın şutunu kaleci Doğan son anda kornere tokatladı. 82. dakikada da Barış Sinan'ın pasında Tugay Meşekoparan net bir pozisyondan yararlanamadı. Sahadan 1-0 galip ayrılan Yeşil Bursa, üst üste 2. kez kazanırken, 13 puanla 8. sıraya yükseldi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.