Hava Durumu

Başkan Ay'dan flaş transfer açıklaması!

Antalya’da AS TV’nin canlı yayınına katılan Ali Ay, Serdar Aziz’e yurtdışından teklif geldiğini ve Beşiktaş’ın ilgilendiğini açıkladı. Ali Ay Balazs Dzsudzsak’ın da satış listesinde olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay'dan flaş transfer açıklaması!
SERDAR PREMIER LİG’DE OYNAMALI

Antalya’da AS TV’nin canlı yayın konuğu olan Bursaspor Başkanı Ali Ay Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sorularını yanıtladı. Transferle ilgili bilinmeyenleri açıklayan Ali Ay, özellikle Serdar Aziz konusuna değindi. Ali Ay, “Serdar’a yurtdışından bir teklif geldi. Bir rakam söylediler. Fiyat benim beklentimin altında kaldı. En sonunda kendilerine, ‘Gerekirse bunları Avrupa Şampiyonası’ndan sonra konuşalım’ dedim. Çünkü Avrupa Şampiyonası’nda oynarsa belki benim istediğim rakamlardan da daha fazla teklif gelir. O yüzden şampiyonayı bekliyoruz. Bana sorarsanız ben Serdar Aziz’in Premier Lig’de oynamasını isterim. Oraya yakışacak bir oyuncu. Türkiye’den de Beşiktaş’ın bir teklifi oldu” diye konuştu.

İSTENİLEN RAKAMLAR ÇOK UÇUK

Balazs Dzsudzsak’ın satış listesinde olduğuna vurgu yapan Ali Ay,  “Şu an resmi bir teklif yok ama Dzsudzsak satacağımız futbolculardan biri. Tabii burada değer önemli. Ben ondan Avrupa Şampiyonası’nda bir patlama bekliyorum. İnşallah Bursaspor’a kazandırır öyle gider” ifadelerini kullandı. Lens’te forma giyen ve Bursa’ya davet ettiklerini söylediği Jean-Philippe Gbamin ve Wylan Cyprien hakkında da açıklamada bulunan Ali Ay, “Bursa’yı görmek, Bursaspor’u tanımak istediler.  İstedikleri rakamlar uçuk rakamlar. Ancak her iki oyuncu da bizim beğendiğimiz, Hocamızın, transfer komitemizin izlediği oyuncular. Anlaşırsak Bursaspor’un faydasına olacak. Tabii tüm bunlar futbolculara ve Lens kulübüne bağlı” dedi.

Sinan imza aşamasında

Kayserisporlu Sinan Bakış’la prensip anlaşması yaptıklarını söyleyen Ali Ay, “Sinan ile prensip anlaşması sağladık ama şu anda imzalar atılmadı. İmzalar atıldıktan sonra bu transferi de kamuoyuna resmi olarak duyuracağız” şeklinde görüş belirtti. 

Öncelik gönderileceklerde

Transferde 2-3 futbolcuyla daha görüştüklerini söyleyen Ali Ay, “Öncelikle görüşme halinde olduğumuz futbolcuları bitirmemiz lazım ve kadromuzdan gönderilecek oyuncularla da anlaşmamız lazım. Aksi takdirde yine eski hataları yapmış oluruz” dedi. 

Yüksekten uçuyorlar

Aatif Chahechouhe konusuna da açıklık getiren Ali Ay, “Çok para istiyorlar. İyi oyuncu olabilir ama istedikleri rakam çok yüksek. Hem Aatif çok yüksekten uçuyor hem de kulübü” ifadesini kullandı.

İzlemiş olabilirler ama…

Anderlecht’in Ertuğrul Ersoy’la ilgilendiği konusuna da açıklık getiren Ali Ay, “İzlenmiş olabilir ama bize ulaşan resmi bir teklif olmadı. Ertuğrul bizim genç ve yetenekli oyuncularımızdan bir tanesi. Öyle bir şey olsa dahi kendi aramızda bir değerlendirme yapıp, kararını veririz” diye konuştu. Ozan DEMİR'in haberi...





 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.