Hava Durumu

Bu gurur küçük Timsahların

Bursaspor 11 yaş altı takımı geçen sezon İzmir Balkan Cup’ta gerçekleştirdiği davranış sebebiyle kazandığı 3 Fair-Play ödülünü dün Ataköy‘de bulunan Olimpiyat Evi’nde gerçekleşen organizasyon ile aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu gurur küçük Timsahların
YOĞUN KATILIM

İstanbul Ataköy’de bulunan Olimpiyat Evi’nde gerçekleşen organizasyona Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Adnan Örnek, Bursaspor Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler, Futbol Okulu Antrenörü Mesut Aldanmaz ve U11 takımı oyuncuları ile davetliler katıldı.



HEP BÖYLE DEVAM

Oyuncularla bir araya gelen UEFA eski Asbaşkanı Şenes Erzik yaptığı konuşmada; “Biz böyle insanlar arıyoruz, UEFA’nın ana mesajı olan “Saygı” içeriği böyle, gençlerimizi tebrik ediyorum, hep böyle devam etmelerini ümit ediyorum, Bursaspor’un altyapısı her zaman böyleydi, Bursaspor’un altyapısından Ersel’ler, Mesut’lar her zaman centilmenlerdi. Böyle devam etmesini diliyorum” dedi.

3 ÖDÜL BİRDEN

Bursaspor U11 takımı dün akşam gerçekleşen organizasyonda, Uluslararası Fair Play Komitesi’nden (CIFP) “2015 IOC Başkanı Gençler Ödülü”, Avrupa Fair Play Birliği’nden (EFPM) “2015 Fair Play Meşalesi Ödülü”  aldı. Genç oyuncular ayrıca Türkiye Fair Play Ödülleri 2015 Sportif Fair-Play Büyük Ödülü’ne layık görülerek Bursa’ya büyük bir gurur yaşattı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.