Hava Durumu

Bursaspor aradığı stoperi Romanya'da buldu

Transferde yoğun günler yaşayan Yeşil Beyazlı kulüpte şimdiki hedef Romanya’nın Astra Giurgiu takımında forma giyen Valerica Gaman… Sözleşmesi önümüzdeki ay sonu bitecek olan 27 yaşındaki stoper ile ilgili Hamza Hamzaoğlu’nun kararı bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 06:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 06:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor aradığı stoperi Romanya'da buldu
Transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bursaspor’dan ayrılması muhtemel Serdar Aziz, Dany Nounkeu ve Tomas Sivok’un yerine stoper arayışına giren Yeşil Beyazlı yönetim aradığı ismi Romanya’da buldu. Astra Giurgiu takımında forma giyen ve sözleşmesi önümüzdeki ay sonu bitecek olan 27 yaşındaki futbolcu Valerica Gaman mercek altına alındı.

BONSERVİSİ YOK

Menajerlerin önerdiği ismin bonservisinin olmaması ve maliyetinin de düşük olması Bursaspor Kulübü’nü de harekete geçirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun vereceği karar doğrultusunda somut adımlar atması beklenen Yeşil Beyazlı yönetimin, stoper mevkiinde oynayan futbolcu ile bire bir temasa geçmesi de bekleniyor.

HER GÜN GÖRÜŞÜYORLAR

Bursaspor yönetimi gidecek futbolcuları da bir an önce kulüple bağlarını kesmek ve kadroda yaşanacak olan olası şişkinliğin önüne geçmek istiyor. 18 Temmuz’da başlayacak yeni sezon çalışmalarının ikinci etabı olan yurtdışı kampına tüm transferleri yetiştireceklerini belirten Yeşil Beyazlı kulübün başkanı Ali Ay, Hamzaoğlu’yla her gün görüşme yapıyor.

GOLCÜ STOPER

Astra Giurgiu takımında önümüzdeki ay sözleşmesi sona erecek olan Valerica Gaman, istikrarlı performansıyla göz dolduruyor. Astra formasıyla 151 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu 17 gol 4 asist yaptı. Stoper olmasına rağmen golcü kimliğiyle de öne çıkan Gaman, 1.88 boyuyla da dikkat çekiyor. Rumen futbolcu 5 sezon forma giydiği Astra Giurgiu takımında önce Universitatea Craiova ve Dinamo Bükreş’te top koşturdu. 27 yaşındaki futbolcu ayrıca Romanya A Milli Takımı’nda da 13 maça çıktı 1 de gol attı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.