Hava Durumu

Bursaspor merakla beklenen projeyi açıkladı

Sosyal medyadan açıklanan kampanyaya katılan kişilerin isimleri Timsah Arena’da oluşturulacak ‘Bursaspor Anı Duvarı’na yazılacak. Kampanyayla kulübe 160 TL bağış yapan kişiler katılabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 05:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 05:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor merakla beklenen projeyi açıkladı
Bursaspor'da anlamlı bir proje hayata geçti. Bir süredir sosyal medyada merak uyandıran bir tanıtım yürüten Yeşil Beyazlı Kulüp kamuoyunun beklediği kampanyayı dün saat 16.16'da yine sosyal medya üzerinden yaptı. "Sonsuza Dek Omuz Omuza" adı verilen kampanya kapsamında gerekli şartları yerine getiren kişilerin isimleri Timsah Arena'da oluşturulacak ‘Bursaspor Anı Duvarı’nda yazılacak. Duvara isim yazılması için kulübün resmi internet sitesine başvuruda bulunulacak ve 160 TL bağış yapılacak.

SEMBOL İSİMLERLERLE BİR ARADA

Bir tuğlaya sadece tek ismin yazılacağı ‘Bursaspor Anı Duvarı’nda herhangi bir ticari şirket, sivil toplum kuruluşu adı ya da spekülatif bir isim yazılmayacak. Sadece şahıs isimlerine yer verilecek. İlk anı duvar paneli Timsah Arena’da Teksas’ın bulunduğu Güney Kale Arkası dış duvarından başlayacak. Timsah Arena Bursaspor tarafından kullanıldığı sürece anı duvarı da yer alacak. Kampanyaya katılan taraftarların isimleri kulübün tarihine geçmiş sembol isimleriyle birlikte aynı yerde bulunacak.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.