Hava Durumu

Bursaspor seri peşinde

Fenerbahçe ve Kayserispor galibiyetlerinin ardından Kasımpaşa'yı gözüne kestiren Bursaspor, taraftarının da desteğiyle rakibini yenip çıkışını sürdürmek istiyor. Saat 16.00’da başlayacak mücadele Lig TV’den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor seri peşinde
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Bursaspor, ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa'yı konuk edecek. Ligde geride kalan 4 haftada 9 puan toplayarak üst sıralara yerleşen Timsah, Lacivert Beyazlılar önünde çıkışını sürdürmeyi arzuluyor.
 Fenerbahçe ve Kayseri galibiyetlerinin ardından hafta arasında da Türkiye Kupası'nda Bayrampaşa karşısında tur atlayan Yeşil Beyazlılar, bugünkü maçı da kazanması halinde ligde seriyi 3'e çıkaracak. Timsah Arena'da saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 

ŞAMİL VE ERDEM MAÇ SAATİ

Yeşil Beyazlılar’da sakatlıkları süren Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Furkan Özçal, Sane ve Serdar Kurtuluş bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Ligde son oynanan Kayserispor maçında direkt kırmızı kart gören İsmail Konuk ise kupada oynanan Bayrampaşa maçında cezasını tamamladı. İsmail, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi halinde Kasımpaşa’ya karşı forma giyebilecek. Kayserispor maçında sakatlanan Şamil Çinaz ile bir süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Erdem Özgenç'in durumları ise maç saati netlik kazanacak. 

KASIMPAŞA'YLA 15. RANDEVU

Bursaspor ile Kasımpaşa bugün oynayacakları karşılaşmayla birlikte Süper Lig tarihinde 15. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 14 karşılaşmada Yeşil Beyazlı ekip, 9 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Kasımpaşa ise 3 mücadelede gülen taraf oldu. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.