Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Yeşil-beyaz

Bursaspor taraftarı tam 2197 gün aradan sonra İstanbul’da Beşiktaş karşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Taraftarların Bursa-İstanbul arasındaki yolculuğu sırasında iki kentin emniyeti adeta kuş uçurtmadı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul Yeşil-beyaz
Bursaspor taraftarı dün tarihi bir deplasman yolculuğu yaptı. Yeşil Beyazlılar sabah saatlerinde 2 bin 197 gün sonra gidecekleri Beşiktaş maçı için Timsah Arena’da toplantı. Toplam 40 otobüsle Vodafone Arena’ya hareket eden Bursasporlu taraftarları Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri uğurladı. Bursasporlu taraftarların İstanbul yolculuğu sırasında Bursa ve İstanbul emniyetinin aldığı geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti.

KISA SÜRELİ PROTESTO

Bursasporlu taraftarlar İstanbul’a girişte Anadolu Otoyolu gişelerinin olduğu bölümde oluşturulan kontrol noktasında bekletildi. Burada toplanan Bursasporlu taraftarlar çevik kuvvetin eşliğinde Vodafone Arena’ya ulaştı. Stada giriş sırasında Maçka Parkı’nda toplanan Beşiktaş taraftarının protestosu biber gazıyla önledi. Bursasporlular maçtan 1,5 saat önce stada giriş yaptı. Bursasporlu taraftarların girişinden sonra Beşiktaşlı taraftarlar stada alındı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.