Hava Durumu

Ertuğrul Sağlam'sız ilk antrenman

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda salı günü Utaş Uşakspor'la seyircisi önünde karşılaşacak olan Bursaspor'un bu sabah Özlüce Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanı yeni teknik sorumlu Ersel Uzgur yönetti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2015 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2015 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul Sağlam'sız ilk antrenman
Ersel Uzgur, yardımcısı Turan Şen ve Cemal Ayyıldız ve kaleci antrenörü Nail Güler ile birlikte antrenmandan önce  futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Toplantının ardından yeşil beyazlılar, antrenör Cemal Ayyıldız yönetiminde ısınma koşuları yaptı. Koordinasyon antrenmanın ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi.

BİRBİRLERİNE ŞAKALAR YAPTILAR

Yeşil beyazlı futbolcuların topla çalışırken yaptıkları şakalar, antrenmana damga vurdu. Özellikle Sercan Yıldırım ile Miroslav Stoch'a verilen ceza gülüşmelere sebep olurken Stoch'un cezadan kurtulmak için kaçtığı dikkati çekti. 

FATY VE ŞAMİL YOK 

Bursaspor'da sakatlığı devam eden Ricardo Faty ile birlikte sol ayak bileğinde ağrısı olan Şamil Cinaz çalışmaya katılmadı. Sağlık ekibi, Faty'in Salı günü takımdan ayrı olarak sahada çalışmalara başlayacağını, Galatasaray maçında da takımdaki yerini alamayacağını açıkladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.