Hava Durumu

Evde var dışta yok

Bursaspor yeni yılla birlikte evinde şu ana kadar mağlubiyet yüzü görmezken, Kasımpaşa da dış sahada mutluluk yaşayamadı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evde var dışta yok
HIZLI BAŞLANGIÇ YAPTI AMA...

Süper Lig’in ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapan ancak devamını getiremeyen Bursaspor, Timsah Arena’da oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi. Yeşil Beyazlılar ikinci yarının başlangıcıyla birlikte 4 maça çıkarken, Trabzonspor (4-2) ile Rizespor’u (1-0) mağlup etti, Başakşehir (3-3) ve Fenerbahçe (0-0) ile berabere kaldı. Bursaspor, ligde aldığı 2 beraberliği de evinde elde etti. Timsah ligin ilk devresinde ise evinde 4 galibiyet, 5 mağlubiyet alırken, beraberlik yüzü görmedi.  

İKİNCİ YARIYA KÖTÜ BAŞLADI

Süper Lig’de Avrupa iddiasını sürdüren Kasımpaşa, yarın Bursaspor ile Timsah Arena’da karşılaşacak. Lacivert Beyazlılar ligin ilk devresinde deplasmanda başarılı bir performans sergilerken, 2016’da bu durum tersine döndü. Ligin ilk yarısında İstanbul ekibi 4 galibiyet, 4 beraberlik alırken sadece 1 maçtan boynu bükük ayrıldı. Ligin ikinci devresinde ise Kasımpaşa 4 maça çıktı. Lacivert Beyazlı takım Başakşehir ile 1-1 berabere kalırken, Fenerbahçe (3-1), Rizespor (2-0) ve Sivasspor’a (1-0) mağlup oldu. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.