Hava Durumu

Timsah Başkent'te ava çıkıyor

Süper Lig’in 2’nci devresine çok iyi başlangıç yapan Bursaspor ile Gençlerbirliği, Cumartesi günü Başkent’te karşı karşıya gelecek. İkinci yarı puan durumu göz önüne alındığında Gençler 9 puanla 1’inci, Timsah da 7 puan ve averajla 2’nci basamakta yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Başkent'te ava çıkıyor
Tolga ATAOKAY'ın haberi...
Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ikinci yarıya fırtına gibi başlayan ve son müsabakasında 54 dakika 10 kişi oynamasına karşın Başakşehir karşısında galibiyeti kaçıran taraf olan Bursaspor, İbrahim Üzülmez önderliğinde 3’te 3 yapan Gençlerbirliği ile cumartesi saat 13.30’da oynayacak. İkinci yarı puan durumu baz alındığında Yeşil Beyazlılar’ın ve Başkent ekibinin puan tablosunda zirvede olması da mücadeleye ayrı bir heyecan katacak. 

GALİBİYET KAÇTI

Ligin ikinci yarısında mağlup olmayan 6 takımından ikisinin mücadelesinde Timsah üst sıralara tırmanmanın, Gençlerbirliği de tehlike hattından tamamen uzaklaşmanın savaşını verecek. İlk üç hafta sonunda ev sahibi Başkent temsilcisi Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa’yı deplasmanda, Antalyaspor’u da Ankara’da mağlup etti. Yeşil Beyazlılar ise Trabzonspor’u evinde Gaziantepspor’u dış sahada yenerken, Başakşehir ile Timsah Arena’da berabere kaldı. 

6'INCI TEKNİK ADAM

Sezona Stuart William Baxter ile başlayan Gençlerbirliği, 3’üncü haftanın ardından Naci Şensoy yönetiminde Kasımpaşa maçına çıktı. 1 hafta sonra göreve Mehmet Özdilek gelirken, Başkan İlhan Cavcav, tecrübeli teknik adamı 15’inci haftanın ardından görevden aldı. 16’ncı haftada takımın başında Mustafa Kaplan ile çıkarken, Fenerbahçe yenilgisinin ardından Yılmaz Vural göreve geldi. Vural’ın da sözleşmesi feshedildi ve Başkent temsilcisi İbrahim Üzülmez’i sezonun 6’ncı teknik adamı olarak takımın başına getirdi. 

En skoreri El Kabir

Süper Lig’de 20 hafta sonunda 19 kez ağları havalandıran Gençlerbirliği’nin en skorer oyuncusu 6 golle Moestafa El Kabir oldu. Kabir’i 3 golle Stancu, 2 golle Kulusic takip etti. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.