Hava Durumu

Bu evde herkes çırılçıplak çünkü...

Danimarka Devlet televizyonu DR 3'te yayınlanmaya başlanan Klædt af 'soyun' adlı programa katılan gençler, çıplak yaşıyor, sokağa, alışverişe çıplak çıkıyor, işe çıplak gidiyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu evde herkes çırılçıplak çünkü...
Danimarka Devlet televizyonu DR 3'te yayınlanmaya başlanan Klædt af 'soyun' adlı programa katılan gençler, çıplak yaşıyor, sokağa, alışverişe çıplak çıkıyor, işe çıplak gidiyorlar.Programın formatına göre, gençler evlerinde mobilya, telefon, TV, radyo, bilgisayar, tablet, giysi, çanak, çömlek gibi hiçbir şey bulunduramıyor.
 
Programın formatına göre, gençler evlerinde mobilya, telefon, TV, radyo, bilgisayar, tablet, giysi, çanak, çömlek gibi hiçbir şey bulunduramıyor.Katılımcıların evinde sadece tuvalet kağıdı bulunuyor ve gençler günde sadece bir kere, evlerine yakın konuşlandırılan Konteynerin içindeki eşyalarından sadece birini alabiliyorlar.

\"\"

Konteyner içindeki eşyaların tamamı alındığında ise program sonuçlanmış olacak.İlk etapta 4 katılımcının bulunduğu programda gençlerin tüm eşyası evlerine 400-500 metre mesafedeki konteynerde bulunuyor.Gençler evde tahta taban üzerinde uyuyorlar.

Program boyunca gençlerin, günde bir eşya alabilme hakkını laptop, tablet, cep telefonu, televizyon gibi eşyalarından yana mı yoksa giyim veya yatak gibi eşyalardan yana mı kullanacakları merakla bekleniyor. 

\"\"

Katılımcılardan Jeppe adındaki ilk okul öğretmeni, Kopenhag'da yaşadığını ancak 30 km uzaktaki Hedehusene şehrinde çalıştığını belirterek "Bana göre çıplak olmakta bir sorun yok. Ancak işime trenle gelip gittiğim için konteynerden nasıl bir eşya tercih edeceğimi henüz bilmiyorum. Bu program bizim için bir deneyim olacak" dedi.

\"\"
 
23 yaşındaki Katharina adındaki kadın katılımcı da "Ben her sabah hazırlanmaya 2 saat ayıran bir insanım. Tabletim olmadan yaşamam mümkün değil. Bütün eşyalarımdan uzak olmak beni şimdiden strese soktu" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.