Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

James Bond'dan satılık az kullanılmış ajan arabası!

Ajan James Bond'un son filmi "Spectre" için üretilen Aston Martin DB 10'lardan biri, bu filme ait bazı değerli eşyalarla birlikte açık artırmada satışa çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
James Bond'dan satılık az kullanılmış ajan arabası!
Hayır amaçlı müzayedede satışa sunulacak ve bu filmde kullanılmak üzere üretilmiş 10 adet DB10'dan biri olan aracın, açık artırmada en az 1 milyon sterlinden başlayan bir fiyatla sunulması bekleniyor. 18 şubatta satışa çıkacak DB10, 4.7 lt hacimli V8 motora sahip.



ARACIN İKİ ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ

Söz konusu aracın iki özelliğin daha var. Film için hazırlanan 10 araç arasında bulunmasına karşın, sadece şov amaçlı kullanılan, dolayısıyla fazla yıpranmayan ve üzerinde modifiyeler yapılmayan iki DB10'dan biri. İkinci özelliğiyse, alacak olan kişinin, bu Otomobili İngiltere trafiğine çıkaramayacak olması. Çünkü bu araçta kullanılan motor, sertifikalı değil, dolayısıyla da halka açık yollarda kullanılmasına izin verilmiyor. Üstelik, fabrika garantisi de yok! Ama James Bond'un yani Daniel Craig'in imzası var...

Spectre filminde, Aston Martin'leri de sayarsak, toplamda 36 milyon dolarlık otomobil ve aracın tahrip edildiği belirtiliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.