Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dev AVM'de FETÖ bağlantılı çalışanlar işten çıkarıldı

Bolu Dağı’nda bulunan Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nin yüzde 56’lık hissesini satın alan işadamı Abdulkadir Şimşek, paralel yapıyla bağlantılı olduğu gerekçesiyle eski yönetim kadrosu ve çalışanlardan çok sayıda ismi şirketten uzaklaştırırken, yine FETÖ örgütüyle ilişkisi olan işyerlerinin sözleşmelerinin feshedilmesi için hukuki süreç başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev AVM'de FETÖ bağlantılı çalışanlar işten çıkarıldı
FETÖ üyelerinin kuruluşundan bu yana uzun yıllar ortak olduğu alışveriş merkezinin geçtiğimiz ay yüzde 56’lık hissesini satın alan işadamı Abdulkadir Şimşek ve ortaklardan Polis Sandığı’nın (POLSAN) talimatıyla ilk iş olarak şirkette paralel yapıyla bağlantılı yönetici ve işçilerin iş akdi feshedildi.

Polis Sandığı’nın ikinci büyük ortak olduğu şirkette FETÖ temizliği alışveriş merkezindeki kiracılara kadar uzandı. FETÖ’ya yakınlığı ile bilinen ve kayyum atanan NT mağazaları yönetim kararı ile kapatılma kararı alınarak alışveriş merkezinin dışındaki tabelası indirildi. Ayrıca FETÖ ile bağlantılı olduğu ifade edilen 3 işyeri alışveriş merkezinden çıkartılması için hukuki işlemler başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.