Hava Durumu

1-1'lerini yediler

Atıcılar-1 Sahası'nda oynanan maçta Fethiye İdman Yurdu öne geçmeyi başardı ancak son dakikalarda büyük bir baskı kuran Şükraniyespor teslim olmadı ve 2 takım da 1 puana razı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
1-1'lerini yediler

Haber ITolga ÖZTAŞI

1. Amatör Küme 2. Grup'ta dün oynanan 6. hafta mücadelesinde Şükraniyespor ile Fethiye İdman Yurdu 1-1 berabere kaldı. Süper Amatör Küme'ye çıkmak isteyen iki takımın Atıcılar-1 Sahası'nda oynadığı mücadeleye konuk Fethiye iyi başlayan taraf oldu. Kırmızı Beyazlılar henüz 18. dakikada Batuhan Çolak'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçmesini bildi. Devrenin kalan bölümlerinde iki takım da girdiği fırsatları cömertçe harcayınca, Fethiye İdman Yurdu soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

PUANI SERTAN GETİRDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Şükraniyespor oldukça istekli başladı. Kırmızı Siyahlılar beraberlik için rakip kaleye yüklenirken defansta da önemli boşluklar verdi. Fethiye İdman Yurdu 80. dakikada Batuhan ile karşı karşıya yakaladığı pozisyondan yararlanamadı. 87'de ise Şükraniyespor 2000 doğumlu genç yeteneği Sertan Gülenç ile skoru 1-1'e getirmeyi başardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi ve Şükraniyespor puanını 10'a, Fethiye İdman Yurdu ise 7'ye yükseltti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.