Hava Durumu

1 sorunumuz var!

Süper Lig’in 11. haftasında İstanbul Başakşehir’e konuk olan Bursaspor mücadeleden 0-0’lık sonuçla ayrıldı. Yeşil Beyazlılar yenilmezlik serisini 6 maça, beraberlik serisini de 3’e çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2014 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2014 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
1 sorunumuz var!
Yihne berabere kaldık, galibiyet hasretini sürdürdük.

BAŞAKŞEHİR BEKLEDİ

Bursaspor, İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmaya Yeşil Beyazlılar ön alanda baskı kurarak başladı. Savunma futbolunu tercih eden ev sahibi takım, ilk 10 dakikada Timsah’a pozisyon şansı vermedi. Kaleyi ilk yoklayan Volkan Şen olurken, vuruşu pozisyona girmek isteyen Bakambu’ya çarptı. Mücadelenin 17.dakikasında Visca ceza alanı dışından şut atarken, top yan direkten auta çıktı. 21’de bu sefer Bursaspor etkili oldu. Volkan’ın ortasında Belluschi’nin kafa vuruşu autla sonuçlandı. 

HÜCUMDA ETKİSİZ KALDI

6.dakikada Mossoro golle burun buruna geldi. Ancak ilkinde Serdar Aziz, ikincisinde de Şener gole izin vermedi. 40’ta bu sefer Fernandao’nun indirdiği topta Civelli gole yaklaştı. Meşin yuvarlak yan direğe çarpıp auta çıktı. Karşılaşmanın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Bakambu’nun yerine oyuna giren Ozan İpek’in 79’daki şutu auta çıkarken, son saniyelerdeki baskı da sonuç vermedi ve maç 0-0 sona erdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.