Hava Durumu

13 yaşındaki Nazlıcan canına kıydı

Adana'da ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Nazlıcan Aslan, evlerinin balkonundaki çamaşır askısına bağladığı iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2013 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2013 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
13 yaşındaki Nazlıcan canına kıydı

Küçük kızın intiharına tanıklık eden bir komşu, "İlk denemesinde düğüm çözüldü, kız yere düştü. Oyun oynuyor sandık" dedi.

Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Toros Mahallesi'nde dün saat 21.30 sıralarında Adanis Sitesi'nde meydana geldi. Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Nazlıcan Aslan, annesi oturma odasında televizyon izlerken, balkona çıktı. Genç kız, çamaşır askılığına bağladığı ipi boynuna geçirip kendini astı. Balkona çıkan anne Kudret A., kızını ipe asılı halde görünce çığlık atıp onu indirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Aslan'ın öldüğü anlaşıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, genç kızının annesi ile babasın ayrı olduğu, bu yüzden sorunlar yaşadığı bildirildi.

Karşı apartmanda olayı gören ve ismi açıklanmayan bir kişi, "Karşı apartmanda oturuyorum. Balkonda hava alıyordum. Kızı gördüm, elindeki ipi çamaşır askılığına bağladı, boynuna geçirdi. Kendini sandalyeden aşağıya bırakınca yere düştü. Ben oyun oynuyor sandım. Sonra ayağa kalktı, yeniden düğüm yaptı, kendini boşluğa bıraktı. Sonra da hareketsiz kaldı" dediği bildirildi.

Genç kızın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.