Hava Durumu

15 yaşındaki kızı alıkoyup taciz ettiler

Mersin'de kendisini polis olarak tanıtarak kandırdığı 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan H.K. isimli şahsın evinde çok sayıda askeri ve polis malzemeleri ele geçirildi. Polisin operasyonu ile yakalanan H.K. ve küçük yaştaki çocuğu istismar eden 3 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 21:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2013 21:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
15 yaşındaki kızı alıkoyup taciz ettiler

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Z.B.K'nin (15) isimli kız çocuğunun kayıp olduğu ihbarı üzerine bulunması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucu Z.B.K'nin farklı tarihlerde çok sayıda kişinin cinsel istismarına uğradığı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine ekipler H.K, B.P, M.T, B.A isimli şahısları göz altına aldı.

H.K' isimli şahsın kendisini polis olarak tanıtarak Z.B.K'yı zorla evde tuttuğu bilgisine ulaşıldı.

H.K'nin evinde yapılan aramada resmi polis montu, polis pantolonu, üsteğmen rütbeli asker kamuflajı, 14 fişek, 2 gaz tabancası, muşta olarak tabir edilen vurmak için özel olarak açılmış deliklerine parmakların geçirilmesi ile kullanılan demir parçası, 2 kelepçe, komando bıçağı, 3 telsiz, 3 kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan H.K, B.P, M.T, H.K çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. B.A ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.