Hava Durumu

20 kere vursa gol olmaz

Bursasporlu Yusuf Erdoğan pozisyona girmelerine rağmen gol atamamanın sıkıntısını yaşadıklarını söyledi. Abdülkadir'in Trabzonspor'u galibiyete taşıyan golü hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "20 kere vursa gol olmayacak pozisyonda golü atıyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
20 kere vursa gol olmaz

HABER | İrem ÖZYILMAZ

Bursasporlu Yusuf Erdoğan 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçından sonra mücadelelerinin karşılığını alamadıklarından yakındı.

FEGHOULİ'NİN KOPYASI

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, "Bu sezon anlam veremediğimiz maçlar oynuyoruz. Gerçekten hak etmediğimiz sonuçlar alıyoruz. Bugün de Abdülkadir 20 kere vursa gol olmayacak pozisyonda golü atıyor. Aynı Feghouli'nin attığı gol gibi. Biz atamı-yoruz, inanılmaz şekilde goller yiyoruz. O kadar mücadele ettiğimiz, pozisyon vermediğimiz maçları kaybettik. Bu mücadelemizi artık skora dönüştürmemiz gerektiğini düşünüyorum. 6 maçımız kaldı. Bu takımın bir şekilde ligde kalacağını düşünüyorum." diye konuştu.

ÇOK İYİ FUTBOL OYNUYORUZ

Tek eksiklerinin gol atamamak olduğunu dile getiren Yusuf Erdoğan, "Çok iyi futbol oynuyoruz. Seneye bambaşka bir yapılanmayla bambaşka bir Bursaspor izlettireceğimize eminim. Şu 6 haftayı iyi puanlarla geçirmek istiyoruz. Tek eksiğimiz topu o üç direğin arasından geçirememek. 90 dakika en çok mücadele eden, en çok takımı öne taşıyan, sprintlerimiz olsun, topla oynama oranlarımız olsun her şeyimiz üst düzeyde. Sadece bunu skora yansıtamıyoruz. Gol atmamız, puan almamız gerekiyor. Deplasmanda kazanıp 6'da 6 yapma gücümüz de var. Ben umutluyum, bütün takım arkadaşlarım da inançlı. Bu takım iyi şeyleri hak ediyor. İyi şeyler de olacak." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.