Hava Durumu

3 IŞİD'liyi diri diri yaktı, 'Arap değillerdi' dedi

Irak'ta IŞİD'e karşı savaşan Haşdi Şabi milislerinin komutanı "Azrail'in Babası"lakaplı Eyyub Falih Hasan, 3 IŞİD'liyi yakarak öldürdüğü görüntüleri "Onlar Arap değildi" diyerek savundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2017 00:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2017 00:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
3 IŞİD'liyi diri diri yaktı, 'Arap değillerdi' dedi

Irak'ta IŞİD'e karşı savaşan Şii Haşdi Şabi örgütünün komutanlarından "Ebu Azrail" yani "Azrail'in Babası" olarak bilinen Eyyub Falih Hasan, 3 IŞİD'liyi diri diri yaktı. "Ebu Azrail" dehşet veren görüntüleri, "Bunlar Arap Sünnilerden değildi, her üçü Kafkas'tı. Şimdiye kadar Sünni Arap yakmadım yakmam da" sözleriyle savundu.

'CEHENNEME GİTMEDEN ÖNCE BEN BURADA YAKIYORUM'

Şii Haşdi Şabi milislerinin komutanı Eyyub Falih Hasan, 3 IŞİD'liyi diri diri yakmasıyla ilgili, "IŞİD'lilerin mezarını bile kazıyorum ve cesetleri çıkarıp yakıyorum. Bunların yakılması gerekiyor. Onlar, Irak toprağını işgal ettiler. Cehenneme gitmeden önce ben burada yakıyorum" dedi.

'ARAP DEĞİLLERDİ'

Yaktığı 3 kişinin Sünni olduğuna ilişkin soruya ise, "Bunlar Arap Sünnilerden değildi, her üçü Kafkas'tı. Şimdiye kadar Sünni Arap yakmadım yakmam da" cevabını verdi.

'BEN SÜNNİLERE KARŞI DEĞİLİM'

Ebu Azrail, sözlerine "Ben hiçbir şekilde Arap Sünnilere karşı değilim ama Iraklı Sünni gidip IŞİD'e katılıyor ve Iraklılara karşı savaşıyorsa, işte o zaman karşı dururum" ifadelerini de ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.