Hava Durumu

5 bin kişilik salonda genç sporcular yetişecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle Voleybol Federasyonu tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesine yaptırılacak 5 bin kişilik Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda yeni sporcular yetişecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2012 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2012 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
5 bin kişilik salonda genç sporcular yetişecek
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Voleybol Federasyonu tarafından yaptırılan 5 bin kişilik Cengiz Göllü Voleybol Salonu inşaatını Voleybol Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve salona ismi verilen Cengiz Göllü yerinde inceledi. Şahin, bakanlığın Spor Toto Başkanlığı bütçesinden maddi desteklerle birçok federasyonu faaliyetlerini yürüttüğünü ve bu kapsamda Voleybol Federasyonu’na da her yıl gereken desteğin yapıldığını belirtti. Karabıyık, federasyon bütçesinin her geçen sene büyüdüğüne dikkat çekerek, "Bizim bütçemiz giderek büyüyor. O bütçeyi de en iyi şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz. Tesisleşme meselesine gelince her federasyonun öncelikleri ayrı. Bizim önceliğimiz branşı geliştirmek için tesis ihtiyaçlarını gidermektir. Bursa’ya da önemli bir tesis kazandıracağımız için mutluyuz. Bu salon Bursa’ya çok yakışacak" dedi.
Tesislerin 5 bin seyirci kapasiteli olduğunu kaydeden Şahin, tesiste 75 kişilik çalışma odası, 8 soyunma odası, olimpik koordinasyon odası, 200’er kişilik iki kafeterya ile açık ve kapalı otopark bulunduğunu da ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.