Hava Durumu

5.kattan yere çakıldı

Ankara'da güzellik salonunda çalışan bir kadın 5. kattaki evin balkonundan bir alt kattaki balkona inmek isterken düştü. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2013 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2013 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
5.kattan yere çakıldı

Çankaya Esat Caddesi'nde Aysun D., oturduğu binanın 5. kat balkonundaki korkuluklardan sarkıp, alt katın balkonuna inmek istedi. Kadını bu halde gören vatandaşlar durumu polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye bildirdi.
İtfaiye erleri, kadının demirlerden tutarak aşağıya sarktığı balkonun altına branda açtı. Polisler de kadına yardımcı olmak için bina içerisinden yukarı çıktı.

Ancak, kapı kilitli olduğu için içeriye girilemedi. Bir süre balkonda bekleyen kadın itfaiyenin açtığı brandayı görünce daha sonra ön taraftaki balkona geçti. Balkonun demirlerini aşıp aşağıya sarkan kadın, alt kattaki balkona inmeye çalıştı. Bir süre balkon demirlerinde asılı duran kadın vücudunu taşıyamayınca kendisini boşluğa bıraktı. Açılan branda yerine binanın altındaki markete ait patates tezgahının üzerine düşen kadın ağır yaralandı.

İİlk müdahalesi sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan kadın daha sonra ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaşananları izleyen çevredeki vatandaşlar ise itfaiye ve polis ekiplerine gerekli önlemi almadığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Ekiplerle, vatandaşlar arasında uzun süreli tartışma yaşandı. Bazı kadınların ağladığı gözlendi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.