Hava Durumu

65 yıllık eşe ayakta veda

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel için bugün Isparta'nın İslamköy beldesinde cenaze töreni düzenlendi. Rahatsızlığı nedeniyle ayakta durmakta zorlanan Süleyman Demirel, kendisi için getirilen sandalyeyi istemedi ve ayakta saf tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2013 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2013 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
65 yıllık eşe ayakta veda

Pazartesi gecesi 86 yaşında yaşamını yitiren 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel için İslamköy Şehriban Hatun Cami'nde kılınan öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 65 yıllık hayat arkadaşının cenaze töreni için özel uçakla Isparta'ya geldi. Isparta Havalimanı'na inen Demirel'i Isparta Valisi Memduh Oğuz ile Mehmet Ağar, Cavit Çağlar, Agah Oktay Güner ve diğer yetkililer karşılaştı.

Törene siyaset dünyasından geniş katılım vardı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de cenaze törenindeydi.

Çok sayıda İslamköylü de Şehriban Hatun Camii'nin avlusunu doldurdu. Rahatsızlığı nedeniyle ayakta durmakta zorlanan Süleyman Demirel, kendisi için getirilen sandalyeyi istemedi ve 65 yıllık eşine ayakta veda etmek istedi. Demirel, cemaatle birlikte ön safta yer aldı.

Nazmiye Demirel'in cenazesi toprağa verilmek üzere, İslamköy Koca Mezarlığı'ndaki aile kabristanına götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.