Hava Durumu

75 bin liralık özel okulda kadın öğretmen öğrencisiyle basıldı!

ABD'de ülkenin en pahalı okullarından birinde yaşanan skandal büyük yankı uyandırdı. 16 yaşındaki öğrenci ile ilişkiye girdiği ortaya çıkan rehberlik öğretmeni gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2018 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2018 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
75 bin liralık özel okulda kadın öğretmen öğrencisiyle basıldı!

ABD'de özel bir okulda rehber öğretmen olarak çalışan 25 yaşındaki Kenleigh Prendergast, 16 yaşındaki bir öğrencisi ile ilişkiye girdiğini itiraf edince çalıştığı okuldan atılıp tutuklandı. Yıllık 19 bin dolar (75 bin TL) ücreti olan Güney Carolina'daki özel okulda şok etkisi yaratan olay, 30 Mart günü ortaya çıktı.

GÜNDÜZ MESAJLAŞTILAR GECE İLİŞKİYE GİRDİLER

Öğretmen polise verdiği ifadede şunları söyledi: "Gün içinde öğrenci ile mesajlaştıktan sonra akşam evime davet ettim. Sonra ilişkiye girdik." 5 ay süren ilişki ortaya çıkmadan bir kaç gün önce sona ermişti ancak danışman yakalanmadan kurtulamadı.

DANIŞMAN KOVULDU

Polis yaptığı açıklamada, öğrenci ve öğretmenin defalarca ilişkiye girdiklerini tespit ettiklerini belirtti. Saatlerce mesajlaşan ikilinin daha sonra öğretmenin kişisel odasında buluştukları ve ilişkilerine başladıkları öğrenildi.

Okul, polisin iddiaları hakkında bilgilendirildikleri anda Prendergast'ı kovduğunu söyledi. Lisanslı aile terapisti olarak çalışan Prendergast gözaltına alındı ve cinsel taciz ile suçlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.