Hava Durumu

90 dakikaya yayın dedim

Yeşil Beyazlı takımın müthiş mücadele ettiğini belirten teknik direktör Hikmet Karaman, “Bursaspor, Türkiye'de ve Avrupa'da bütün kategorilerde son derece başarılı sonuçlar alıp geleceğin yıldızlarını çıkaracak kapasiteye sahip” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
90 dakikaya yayın dedim

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "90 dakika sonunda hak ettiğimiz skoru aldık" dedi. Karaman, geçen hafta Kasımpaşa ile deplasmanda oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri karşılaşmada da farklı kazanabilecekleri kalitede bir oyun sergilediklerini söyledi. Beşiktaş karşısında ilk iki dakikada iki köşe atışı kullandıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, bunun, oyunda inisiyatifi ellerine geçirdiklerini gösterdiğini bildirdi.

SÖYLEYECEĞİM ÇOK ŞEY VAR

“Maçın taktik toplantısında oyuncularıma, 'Kasımpaşa maçında nasıl oynadıysanız aynı şekilde oynayın ama bu oyunu 90 dakikaya yayın' dedim” diyen Karaman şöyle devam etti: "Geleceğe dönük önemli çalışmalarımız ve konuşulacak çok şey var. Bunun için hafta içinde basın toplantısı yapıp çeşitli konularda mesaj vereceğim. Çünkü Bursaspor, sadece bugün sahada mücadele eden takımdan ibaret değil. Bursaspor, Türkiye'de ve Avrupa'da bütün kategorilerde son derece başarılı sonuçlar alıp geleceğin yıldızlarını çıkaracak kapasiteye sahip”.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.