Hava Durumu

A Milli Erkek Basketbol Takımı Bursa'da

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, Bursa'da oynayacakları maçla ilgili olarak "Letonya grubun en tehlikeli takımı ama Bursa'daki büyük destek ve coşkunun bize yardımcı olacağına eminim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
A Milli Erkek Basketbol Takımı Bursa'da

LETONYA ZORLU RAKİP

A Milli Basketbol Takımımızın 2019 FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası Eleme Grubu ilk maçında cuma günü 19.00'da Bursa'da Letonya ile oynayacağı maç öncesi Başantrenör Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu. Bursa'da coşkulu bir tribünün kendilerini beklediğinden emin olduğunu söyleyen deneyimli antrenör, "Bursa'da uzun zamandır milli maç oynanmıyor. Bu bakımdan büyük bir ilgi olacağına eminim. Letonya zorlu bir rakip ama kendimize güveniyoruz. Fazla vaktimiz yok. Sadece 3 gün antrenman yapabileceğiz. Taraftar desteği ile bu zorlu mücadeleyi kazanacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İSTEKLİ VE ARZULUYUZ

Euroleague ve milli maçların çakışması ile ilgili soru sorulması üzerine bu sistemi doğru bulmadığını ifade eden Ufuk Sarıca, "Bu işi takvimde programları oturtarak çözmek gerekiyor diye düşünüyorum ama şu anki sistemin doğru olmadığı kesin. Biz milli takımı daha iyi oyuncular temsil etsin istiyoruz. Konuşup daha iyi planlanması gerekiyor" dedi. Takımda nasıl bir hava olduğu sorusuna ise deneyimli antrenör, "Şu anda bir sıkıntımız yok. Gayet istekli ve arzuluyuz. Maçların denk gelmesi nedeniyle eksiklerimiz var ama bunları da gidermek için uğraşıyoruz. Tüm maçlarımızda galip gelerek Dünya Şampiyonası'na katılmak istiyoruz" dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.