Hava Durumu

Adanur'un Çokçalış sitemi!

Bursaspor'un ekip lideri ve 2. Başkanı Emin Adanur, "İsmail Çokçalış kulübümüze ihtar çekti ancak bazı bahaneleri göstererek tek taraflı sözleşmeyi feshetti. Kulüp zarara uğramasın diye çok uğraştık ancak olumlu cevap alamadık" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2021 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2021 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adanur'un Çokçalış sitemi!

Geçen sezon Ali Akman'da yaşanan sözleşme fesih sıkıntısı bu sezon da baş gösterdi...

TFF 1. Lig'de sıkıntılı günler geçiren Bursaspor'da yönetim kurulu lideri ve 2. Başkan Emin Adanur, kulübün resmi Youtube hesabından açıklamalarda bulundu.

Adanur, "İsmail Çokçalış kulübümüze ihtar çekti. Paramı almak istiyorum. Paranın tamamını almak istiyorum diye. Biz de akabinde arkadaşımızın futbolcu arkadaşımızın parasının tamamını ödedik ve 26 Kasım tarihinde de kendince uydurduğu bazı sebepleri bazı bahaneleri göstererek tek taraflı sözleşmeyi feshetti. Akabinde ailesiyle görüştük, babasıyla görüştük yanlıştan vazgeçilmesi gerektiğini bu şekilde Bursaspor kulübünü maddi manevi zarara uğratacağını babasıyla konuştuk. Bununla da alakalı gerekli bir imza vesaire olabilir gibi aralarında bir sözlü mutabakat oldu" dedi.

6 GÜN UĞRAŞMIŞLAR

Adanur ayrıca oyuncuyla tam 6 gün görüşmeler yaptıklarını belirterek, "Biz 6 gün boyunca bunu herhangi bir şekilde basın ya da diğer yollarla duyurulmadan, temiz bir şekilde, yani Bursaspor'a da futbolcunun para kazandırarak gitmesi için altı gün boyunca sadece bu süreci yönettik. Yani herhangi bir sıkıntı olmasın. Sakin kalalım, bir şekilde bir uzlaşma olsun ki Bursaspor burada kaybetmesin. Yani maddi manevi kaybetmesin diye. Ama altı gün sonra bir basında çıkan işte lisanslardan dolayı, lisansı görmeyince işte kulüp tarafından feshedildiğiyle alakalı bir haber çıktı. Bundan sonra zaten olay çok bambaşka bir seyre doğru ilerledi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.