Hava Durumu

Adnan Örnek'ten sitem: Taşın altına gövdemi koydum

Yeşil Beyazlıların genç antrenörü, "Bursasporluyum diye gezinenler 1.5 yıllık kontrat ve para konuşup görevden kaçtılar. Ben sorumluluk aldım ve taşın altına gövdemi koydum. Kimse hakkımda konuşamaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 05:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 05:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adnan Örnek'ten sitem: Taşın altına gövdemi koydum

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Süper Lig'in son 2 haftasına girilirken oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen Bursaspor'da Teknik Direktör Adnan Örnek, dün yapılan antrenman sırasında basınla dertleşti. Örnek, "Bursaspor'un bu zor döneminde 1.5 yıllık kontrat ve para hesabı yapanlar bizim hakkımızda konuşuyorlarmış. Ben 3 yıllık kontratımı bırakıp 16 günlük sözleşme imzaladım. Belki çok daha iyi bir dönemde buraya gelebilirdim ama bu zor günlerde sorumluluk aldım ve taşın altına gövdemi koydum. Hiç kimsenin benim için bir şey demeye hakkı yok" diye konuştu.

BU HAFTA İŞİ BİTİRECEĞİZ

Kritik Gençlerbirliği maçıyla ilgili de görüşlerini paylaşan Adnan Örnek, "2-3 haftadır takımı dirilttiğimi düşünüyorum. Oyuncularıma Gençlerbirliği maçında çok güveniyorum. Evimizde oynayacağımız karşılaşmada orta sahayı teknik kapasitesi yüksek isimlerden kuracağız ve pas kalitesini yukarı çekeceğiz. Bu hafta kazanarak artık bu işi bitireceğiz. Ertuğrul büyük ihtimalle sezonu kapattı. Onun yerine Şamil Çinaz ile başlayacağız. Ayrıca ben stresi bitirdikten sonra son hafta Trabzonspor maçını da kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.