Hava Durumu

Adnan Örnek: Vakıfköy iyi yönetilmiyor

Bursaspor'da altyapıya yeterince yatırım yapılmadığı ve şu anda geçtiğimiz sezonlardaki mirasın yendiğini söyleyen Örnek, "Bursa'da büyük bir potansiyel ama şu an Vakıfköy'de yanlış giden şeyler var. Bursaspor bu sezon Süper Lig'e mutlaka çıkmalı çünkü bu borç yükü kötü sonuçlar doğurabilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2019 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2019 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adnan Örnek: Vakıfköy iyi yönetilmiyor

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bursaspor eski teknik direktörü ve gençlik geliştirme sorumlusu Adnan Örnek, dün AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programında Sönmez Medya Spor Spikeri Samet Zinciroğulları'nın sorularını yanıtladı. Yeşil Beyazlı kulübün son 2 sezonda saha içinde ve dışında birçok şeyi yanlış yaptığı için küme düştüğünü söyleyen Örnek, "Bursaspor iyi yönetilmediği için küme düşmek kaçınılmaz oldu. Herkes gibi ben de çok üzüldüm. Bu sezon Yeşil Beyazlı kulüp için çok önemli. Mutlaka Süper Lig'e çıkılmalı. Bence şu anki kadro bunun için yeterli. Bugünkü İstanbulspor maçından itibaren Bursaspor TFF 1. Lig'e ağırlığını koymalı" dedi.

"ZEKİ'YE ENGEL OLAMADIM"

Bursaspor'un futbolcu fabrikası Vakıfköy'e de değinen Adnan Örnek, Son yıllarda Yeşil Beyazlı kulübün altyapısında doğru hamlelerin yapılmadığını belirtti. Alt yaş grup-larında Bursaspor'dan milli takımlara giden oyuncu sayısının azlığına dikkat çeken Örnek, "Uzun yıllar milli takımda çalıştım. Bursaspor altyapısında da görev aldım. Bursaspor altyapısı şu anda geçmiş senelerde yapılan doğru hamlelerin mirasını yiyor. 14 ve 15 yaş gruplarında sıkıntılar var. Bursa şehrinin potansiyeli daha iyi kullanılmalı" dedi. Ayrıca Mehmet Zeki Çelik'in zamanında İstanbulspor'a gitmesine karşı çıktığını söyleyen Örnek, yönetimin bu konuda altyapı hocalarını dinlemediğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.