Hava Durumu

Ağabey yüreği

Bursa'da, dördüncü katındaki evinin terasında sofra bezi silkelerken havalandırma boşluğuna düşen engelliyi itfaiyeci ağabeyi kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2012 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2012 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ağabey yüreği

Olay, merkez Yıldırım İlçesi Maltepe Mahallesi Çiçek Sokak'ta meydana geldi. Oturdukları evin dördüncü katında annesiyle birlikte ikamet eden engelli ve sara hastası olan Şinasi Çelik (46), sofra bezi silkelediği sırada dengesini kaybederek aşağıya düştü. Apartman boşluğundan çığlık sesleri geldiğini duyan apartman sakinleri hemen aşağıya koştu. Engelli Çelik'in kanlar içinde yerde yattığını gören mahalle sakinleri hemen 112 Acil Sağlık Ekipleri ve polise haber verdi. Olayı haber alan Çelik'in Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli itfaiyeci ağabeyi Ali Çelik de işten izin alarak kardeşini kurtarmak için seferber oldu. Vücudunda kırıklar olduğu tahmin edilen Çelik'i çıkarmak için ağabeyi büyük çaba gösterdi. Dikkatli bir şekilde sedyeye alınan Çelik, ambulansa bindirildi ve Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çelik'in annesi ve yakınları da kurtarma operasyonunu gözyaşları içerisinde izlerken, olayı gören görgü tanıkları Şinasi Çelik'in aniden yere düştüğünü söyledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.