Hava Durumu

Ah bir de gol atabilseydik

Antalya kampına ayak basar basmaz Bursa Hakimiyet'e konuşan Aytaç Kara, "Futbol şansı yanımızda değildi. Golcülerimizin sakatlığı bizi çok etkiledi. Gol yollarında sıkıntı çekmeseydik yerimiz ilk beşti" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ah bir de gol atabilseydik

TATİLİNİ AİLESİYLE BERABER GEÇİRDİ

Süper Lig'in ilk yarısında sergilediği performansla takımın önemli isimlerinden biri haline gelen, attığı üç gol ve 17'nci haftadaki Malatyaspor maçının son dakikasında kaçırdığı penaltıyla adından söz ettiren Aytaç Kara Yeşil Beyazlılar'ın Antalya kampına katılan ilk isimlerden biri oldu. Ailesiyle birlikte tatilini geçirdiği memleketi İzmir'den sabah saatlerinde Antalya'ya ulaşan ve havalimanında Bursa Hakimiyet'in karşıladığı tecrübeli futbolcu ligin ilk yarısını değerlendirdi, Fenerbahçe maçıyla başlayacakları ikinci yarıdaki hedeflerini açıkladı.

TEK ÜZÜNTÜ GOL ATAMAMAK

Oynadıkları maçlarda futbol şansının yanlarında olmadığından yakınan ve gol yollarında sıkıntı çektiklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, "İyi oynadığımız maçları kazanamadık. Takım olarak iyi mücadele ettik. Aslında yerimiz ilk 5 takım arasında olmalıydı. Buna çok üzülüyoruz. Golcü arkadaşlarımızın sakatlıkları nedeniyle fazla forma giyememesi az gol atmamıza neden oldu. Antalya'da iyi hazırlanıp ikinci yarıya güzel başlamak istiyoruz. Belki ileriye bir transfer yapılır. Bu da bizi daha güçlü bir takım haline getirir" diye konuştu.

Aytaç Kara Antalya kampında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.