Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'den Karacabey Belediyespor'a ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Karacabey Belediyespor'u ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'den Karacabey Belediyespor'a ziyaret

Gerçekleşen ziyarette AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, Karacabey Belediyespor Başkanı Uğur Koçak, Karacabey Belediyespor yöneticileri, Karacabey Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları hazır bulundu.

İyi bir sezon geçirerek 2'nci Lig'de mücadele etmek istediklerini belirten Karacabey Belediyespor Başkanı Uğur Koçak, "2018-2019 futbol sezonunu Pazar günü oynayacağımız Ankara Adliyespor maçıyla açacağız. Emin adımlarla hedefimize doğru gideceğiz. Kazasız ve belasız sakatlıklar olamadan bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Spor adına az zamanda çok işler başardıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "2011 yılının istatiksel verilerine göre 280 olan lisanslı sporcu sayısı bugünlerde 7000'i aşmış durumda. 2014'te göreve geldiğimizde 2'nci Amatör Kümeden aldığımız takım şuanda 3'ncü Lig'de. Bu sene iddialı bir takım kurduk. Birbirimize kenetlendiğimiz zaman hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz. Genç ve dinamik bir kadromuz var. Tecrübeli bir teknik heyetimiz var. Hep birlikte el ele vererek Karacabey Belediyespor'umuzu 2'nci Lig'de temsil edilir hale getirmek istiyoruz. Buna inancımız tam. Altyapıya ve tesisleşmeye çok önem veriyoruz. Gençlerimizi uyuşturucu ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan korumak için onlara spor yaptırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sporcularla tek tek tanışan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin," Ligin ilk maçı öncesi sizlerle birlikte olmak istedim. Spor bana göre bir şehrin, bir bölgenin kalkınmasının bir ölçütü. Karacabey'in son yıllarda sporda yakaladığı çok önemli bir başarı grafiği var. Şuan da Bursa'yı 3'ncü Lig'de temsil eden tek takımsınız. Bu noktada üzerinize düşen büyük bir sorumluluk var. Bu sorumluğun bilincinde olup, iyi yerlere geleceğinize inanıcım tam. Türkiye'de futbol şehirleri var. Bunlardan bir tanesi de Karacabey. Büyük bir taraftar desteğine sahipsiniz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.