Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'den önemli açıklamalar

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, 31 Mart seçimlerinin Türkiye'nin kazanımlarını daha iyi noktalara taşıma adına çok önemli olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'den önemli açıklamalar

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin ile birlikte Bitlis İli ve İlçeleri Dayanışma Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Burada açıklamalarda bulunan Esgin, "31 Mart seçimi önemlidir. Türkiye'nin kazanımlarını daha iyi noktalarına götürme adına önemli. Kimlerle, nelerle uğraştığımızı sizler iyi biliyorsunuz. Ağustos ayında çok açık bir ekonomik darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Ağustos ayında yaşadığımız ekonominin 15 Temmuz'uydu. 15 Temmuz'da bu ülkeye diz çöktüremeyenler dolar üzerinden uluslararası operasyonla 13 Ağustos gecesi önce 7.4'lere çıkarttılar. Amaçları sabaha kadar 10'a çıkartıp, Türkiye ekonomisini çökertmekti. Bunu daha önce başka ülkelerde yaptılar. Rusya 2 sene önce benzer senaryo ile karşı karşıya kaldı. Rusya Merkez Bankası'ndan 300 milyar dolar döviz rezervini sarf ettikleri halde bununla tam başa çıkabilmiş değiller. Sizlerin vermiş olduğu destekle 3-4 aylık sürede bunu bertaraf ettik. Bunu hiç yaşamamış gibi olamayız. Ama 31 Mart seçimleri bu yönüyle çok önemli. 31 Mart'ta Türkiye'nin önünü açacak bir sandık sonucunu milletimizin desteğiyle yapacağımıza inanıyorum" dedi. Programın sonunda Esgin, Şahin ve dernek üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.