Hava Durumu

AK Partililer sınavda ter döktü

Bu yıl 'Lider ülke Türkiye 2' sloganı ile İnegöl'de ilki gerçekleştirilen ve 2 ay süren AK Parti siyaset akademisine katılan 238 kişi başarılı olabilmek için sınavda ter döktü.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2012 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Partililer sınavda ter döktü

5 Mart 2012 tarihinde başlayan ve haber spikeri Erkan Tan gibi ünlü kişilerin ve siyaset bilimcilerin konuk olduğu siyaset akademisi 27 Nisan 2012 tarihinde son buldu. Siyaset akademisine katılan 238 kişi, İnegöl Meslek Yüksekokulu'nda 6 sınıfta, 6 gözetmen nezaretinde 50 soruyu doğru cevaplamak için ter döktü. 75 dakika içerisinde, sorulan 100 puan karşılığındaki 50 sorudan, 50 puan ve üzeri puan alanlar başarı belgesine hak kazandı.

İmtihan öncesi açıklama yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, “8 hafta süren siyaset akademisi maratonunda son aşamaya gelmiş bulunuyoruz. 8 haftadır büyük bir özenle akademimize katılan arkadaşlarımızdan imtihana başarılı olanlar belme almaya hak kazandı. Siyaset akademimiz 2008 yılından itibaren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teklifiyle başladı. Bugün 40 binin üzerinde mezun vererek, siyasetsimiz alaydan yetişenlerin yanında bir de mekteplileri kazanmıştır” dedi.
Temelli, sınav sonuçlarının önümüzdeki günlerde düzenlenecek törende açıklanacağını ve belgelerin de o törende verileceğini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.